VELKOMMEN TIL KAMP!

AKS Falcon er et samarbejde mellem Falcon og Ajax København Sportsgymnasium (AKS). Ambitionen for holdet er at synliggøre kvindebasket i hovedstaden og spille med i toppen af den bedste danske række. Projektet skal naturligvis også være et flagskib for både de unge elever på AKS og de flere hundrede unge pigespillere i Falcon.

I Falcon har vi arbejdet langsigtet med udviklingen af klubben. Gennem en årrække har vi, med udgangspunkt i bredden, med stor succes fokuseret på at udvikle klubbens ungdomsafdeling på en bæredygtig måde. Det fokus betyder, at vi foreløbig har omtrent 435 piger på ungdomssiden, hvilket gør Falcon til uofficielle Danmarksmestre i holdsport målt på antallet af piger/kvinder i klubben. Med det brede fundament, har vi brug for noget, der kan samle klubbens mange piger og give dem nogle rollemodeller at spejle sig i. Vi håber og tror, at AKS Falcon vil kunne begge dele. Det er uundgåeligt at vi med så mange pigespillere i klubben, vil have nogle der drømmer om at spille på højeste niveau. Falcons andel i ligaholdet skal derfor også ses som en måde at give de ambitiøse ungdomsspillere noget at sigte efter, som kan motivere og fastholde dem på deres rejse med sporten.

Med et hold på højeste niveau, får vi en fantastisk mulighed for at skabe nogle fede arrangementer i Bülowsvejhallen, der kan inspirere alle klubbens medlemmer på tværs af holdene. Vi håber at I vil være med til at støtte op om projektet og komme i hallen når der spilles hjemmekampe.

Holdet kan følges på Facebook, hvor truppen vil blive præsenteret og der løbende vil komme opdateringer om kampe m.m.:
https://www.facebook.com/AKSFalconBasket (kopier og indsæt link i browser).

Kom glad og støt holdet i hjertet af Frederiksberg!

Venlig hilsen

Christian Vinther
Formand, Falcon
#WeAreFamily

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: